Sommar i Trönninge

Gårdagen spenderades i huset i Trönninge. Hela familjen hjälptes åt att måla fasaden, vilket kladdigt, men roligt, husgöra! Och om man får vara lite mallig blev det riktigt bra :-D Vädret pendlade mellan strålande sol & storm så det var inte helt lätt alla gånger. 

På kvällen blev det middag på Bo & Lenas altan. Entrecote med färska örter från trädgården, smör & citron. Blandade varma grönsaker med ruccola & rädisor. Och den berömda vitlökskvargen, haha. Som vanligt gick nästan all mat åt trots att det kändes som att man handlade åt ett helt kompani! Teodor hade enda sen vi kom tjatat om en texas hold´em-turnering så markerna åkte fram efter middagen & sen var det i full gång. Man köpte in sig på 10kr & det slutade med att jag satt där med allas marker & slutgiltig vinnare!! Rätt kul det där spelet ändå ;-) 

Idag blir det Liseberg & middag med Matilda från Harrys. Den här dagen har vi sett fram emot länge! Mot GÖTELABORG!

Etiketter: mat vardag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln