Thank you, Romania

Vi sitter på Münchens flygplats & väntar på nästa flight som ska ta oss tillbaka till Sverige. Det blev lite stressigt när vi landade då vi insåg att mamma inte var på samma flyg som oss. Vi bokade biljetterna separat allihopa & det gick tydligen ett tidigt flyg härifrån & ett vid lunch. Mamma var på det sena. Men tack vare bra service från Lufthansa så lyckades vi få med mamma nu. Vi reste svintidigt imorse från Cluj så alla är rätt såsiga i huvudet efter en lång helg & inte så mycket sömn i natt. Så det var skönt att det löste sig smidigt!

Det har varit några underbara dagar i Cluj. Sommarvärme, långa luncher & goda middagar. Vissa bättre än andra, som det alltid är. Och få se Love, tillsammans med sina skolkamrater, marschera ut på arenan inför flera tusen anhöriga var så mäktigt. Han kommer bli en fantastisk läkare & jag är så otroligt stolt över resan han gjort!

Nu blir det raka vägen ner till Trönninge, där svärföräldrar & barn väntar. Vädret ser just nu inte ljust ut inför veckan men vi ska se om vi kan få våra planer att gå genom i vilket fall. Och till helgen åker vi över till Gotland & Visby - det ser vi verkligen fram emot!

Stay tuned. 
Och tack Cluj-Napoca för de här åren!

Etiketter: resor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln