Cluj-Napoca

Nu sitter vi i Loungen på Arlanda. Barnen är på ett flyg ner till Halmstad där de ska spendera helgen med farmor & farfar innan vi kommer också. Och vi väntar nu in min mor & storasyster som är på tåget från Linköping. Tillsammans ska vi flyga ner till Rumänien, Cluj-Napoca närmare bestämt. Det är äntligen dags, efter 6 år av studier, för min lillebror att ta sin läkarexamen. En stor helg framför oss & jag är så stolt så jag spricker för vad denna man har kämpat sig genom & klarat av med bravur. 

Min lillebror har alltid varit min trygga hamn, oavsett hur långt borta vi varit från varandra. Den brutalt ärlige, kloke & förståndige. Det ska bli skönt att få hem honom till Sverige ett tag, där han ska arbeta på US hemma i Linköping. Sen får vi se vart vägen leder. Jag är spänd på att få vara med på håll under din resa genom livet, för jag vet den kommer bli ett äventyr. 

Mot Rumänien!

Etiketter: resor familj

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln