Tacos, Rosé & Goda vänner

I söndags mötte vi upp Elin & Kristoffer vid Humlan. Tanken var en hederlig parmiddag med några glas vin & en smakrika tacos. Det blev det förvisso, lite mer vin än mat men det blir väl lätt så när man inte går till en "restaurang-restaurang" :) Vi fick ett bord lite avskilt, men det passade oss utmärkt då vi diskuterade allt mellan himmel & jord, plus att man inte blev lika stört av de partysugna krogisarna som sakta men säkert fyllde stället. Det tog ett tag inna vi bestämde oss för att beställa mat & alla hade hunnit bli rätt hungriga. Och det var ungefär det Elin sa när hon beställde åt oss också, "vi är fyra stycken rätt hungriga, vad ska vi äta?". Det blev två tacos var, vilket vi snabbt konstarade inte var nog. Men då hade vinet tagit överhand så vi tog en till flaska rosé istället & hoppade över maten. Det vi åt var dock väldigt gott, den med soft shell krabban tyckte jag var godast! 
Efter fyra timmar skitsnack så vandrade vi vidare ut i Stockholms natten, en sväng förbi Utecompagniet & några svettiga danssteg på SOAP hann vi avverka innan vi bestämde oss för att ta en taxi hem. En grym afton men härliga vänner är precis vad man behöver ibland :)

Ikväll får vi våra första gäster hem till oss i lägenheten som mer & mer börjar likna ett riktigt hem. Om jag känner dem rätt blir det lite musik, gott käk & en himla massa skratt! Och nu kikar solen fram också...

Etiketter: mat stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln