Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jonas födelsedag

Den 22:e Juni 1969 föddes en liten pojke. Idag är den pojken inte så liten längre, han har två fantastiska barn & en kick-ass sambo ;-) Idag fyller den pojken 46 år! Familjen Nilssons tradition på födelsedagar är att man får marängsviss på morgonen & den traditionen tog jag självklart med mig till min egna familj. Så jag & barnen styrde så tyst vi kunde i köket, letade reda på isfacklor & fixade med paket innan vi "väckte" Jonas med sång & glass. 

Idag är det hans dag. Det första han bestämde var att vi skulle skruva ihop de sista möblerna - hans önskan är vår lag så bara att köra på. Sen får vi se vad vi hittar på. 

Så grattis på födelsedagen älskade Jonas. 
Du vet vad du är för mig. Jag älskar dig!

Etiketter: vardag födelsedag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln