Thailändska Tigern

När man inte har något matsalsbord än att avnjuta en middag vid & man blir lätt trött på att sitta i soffan så får man lyxa till det lite & äta ute. På Hornsgatan 126 ligger Thailändksa Tigern, en restaurang jag & min mor sprang på för några år sedan & inte slutat gå till sen dess. Så vi packade in ungarna i bilen för att de också skulle få testa riktigt bra thaikäk. Vi äter ju mycket asiatiskt hemma men vi verkar inte tröttna alls. 

Man vet att det är "på riktigt" när det i princip bara sitter thailändska sällskap vid alla borden & äter middag. Och det var väl det som gjorde att vi gav det en chans från början. otaliga månader genom åren har spenderats just i Thailand för min del & maten innehåller alla smaker jag älskar. Tyra åt kycklingsaté, Teodor åt lite friterade räkor, vi beställde in en stor Tom Yam Goong att dela på (bästa jag smakat i Sverige), biff i röd curry & en klassisk thai biffsallad. Jonas är allergisk mot fågelkött så det blir oftast biff i vår mat, ibland fläsk men det är mer sällan :) Det svider inte så farligt i plånboken men servicen kan vara lite långsam & ouppmärksam ibland. Men det stör mig inte, för såpass bra är maten & menyn är väldigt bred! Gillar man karaoke ska man komma dit lite senare på kvällarna ;-) Helt klart värt ett besök om man gillar den här typen av käk! 

Etiketter: stockholm restaurang

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln