Heagårds Skafferi

I slutet på Mars började jag och Anders att sammarbeta med Heagårds Skafferi, vi gick in som kulinariskt ansvariga för köket och fick i uppdrag att sätta nya menyer och jobba fram en grund för framtiden. Det är en grymt vacker plats strax utanför Halmstad som jag tycker alla ska besöka någon gång. I måndags så åkte vi ner för att sätta det sista inför sommar/grillmenyn tillsammans med dom andra kockarna.  

Vi testade lite nya recept på goa grejer och provlagade rätterna som ska hamna på den nya menyn. Vi snackade lite om hur upplägget ska se ut och att alla hade koll på smaker och presentation. Det blev två produktiva dagar och tror sommaren där ute kommer bli grym. Det blir ett besök med Pia och ungarna i Juli när vi ändå hänger nere hos mamma och pappa :) Man måste smaka på grejerna när dom fått jobba in det lite. Om bara vädret håller så kommer det bli ett gäng sköna events där ute och då kommer grillbuffén vi planerat funka alldeles utmärkt. Innan vi avslutade jobbet i tisdags så fick vi besök av Pia från Falkenberg. Alltid lika roligt att få visa vad vi sysslar med bakom kulisserna :)

Nu : ACE PÅ GRÖNA LUND!!!!!!!!

Etiketter: mat heagårdsskafferi

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln