Med solen i ögonen..

Igår blev det en solskensmiddag hemma istället för att åka in till stan. Många gånger uppskattar jag det mer. Speicellt när balkongen ligger i solsidan & man har sin bästavän som middagsdate. Man kan sitta i lugn & ro, prata om livet utan att någon hör & bara njuta av stunden i ensamhet. Missförstå mig rätt, det kan man såklart på en mysig restaurang också såklart. Men ibland är hemmets trygga vrå precis det man behöver. 

Vi avnjöt en god lättsaltad köttbit, en enkel sallad med körsbärstomat, stora avokados med lättkvarg & stekt schalottenlök & hemmagjord aioli på mammas fantatsiska ägg. MUNORGASM. Så simpelt, så himla gott. Vi testade den "nya" Briskan, med smak av fläder. Också en positiv överraskning! Fräsch, som Uffe min bästis sa. Ja, hon kallas Uffe. Så pratar om tjejen på bilden :)
Det blev en sen färd in till Humlan där vi kikade på folk en stund innan vi tog rygg på Christian & hamnade på Wall. Dansade bra länge innan fötterna gav med sig & jag tog tunnelbanan hem i gryningen.

Ikväll tar jag min hyrda lastbil & far upp till Jämtland för att äntligen hämta hem min bättre hälft. Sista flyttlasset sen är vi 08:or på riktigt. 
Nästa vecka ska vi ner till Halmstad & jobb på Heagårdens Skafferi. Bloggen följer med & dokumänterar såklart.

Fridens Liljor

Etiketter: mat stockholm

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln