Things we love : summer, food and music

Som en käftsmäll kom sommaren till Stockholm igår. En hel dag spenderade vi på balkongen innan vi åkte & kidnappde Mr Hellberg från sina flyttkartonger & käkade en god middag nere i Hammarby Sjöstad. Vi pratade sommarplaner & ledighet. Om att njuta av människor som gör än gott & inte försöka tänka så mycket på alla andra. Leva fullt ut & få ut det mesta av dagen. Vi pratade om saker man uppskattar. Det är bra att påminna sig om det ibland! 

Har roat mig med att kasta tillbaka mig själv till våra dagar i New York, kikat på bilder & filmer. Är såklart ruskigt hungrig nu eftersom det är 90% matbilder, 10% storstad.
Men det gav mig också lite insipration till att leta häftiga, bra, konstiga & roliga ställen att äta på under de andra små äventyren vi har planerade inför sommaren. Cluj-Napoca i Rumänien var lite klurigt, har ju spenderat en hel del tid där & min bror har bott där senaste åren så det finns lite att ta av. Men var ändå roligt att se om man hittade något jag inte sprungit på förr. Ingen lycka än så länge. Och sen var det såklart Bangkok/Bali som vi ska till i slutet på Juli. Där fanns det dock mer att välja bland. Har slängt iväg några mail så får vi se vad som blir. Om det är någin av er som har bra tips på coola restauranger i Bangkok eller runt om på Bali, släng iväg en kommentar efter inlägget så är det enromt uppskattat! :)

Etiketter: mat resor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln