När Katten är borta lagar råttorna mat själva

Jonas är i Åre, hur gör jag då med maten?!?

Haha. Skämt åsido. Jag kan också laga mat. Inte på hans nivå, men tillräckligt. Dock fick min bästa vän visa sina skills genom att laga sin paradrätt spagetti med köttfärsås till lunch idag. I sann blogganda så blev det såklart en liten "how to"-film av det hela. Rebeckas @fortheloveandfood-oskuld är nu tagen. Tjoho! Dock försvann elen i hela fastigheten mitt under upplagning så vi fick skynda på det hela lite. Men sådant klarar vi galant! Wing it.

Gott som satan & vi avnöjt denna måltid med iskall Cola Zero i solen på balkongen. Äntligen har sommaren kommit till Stockholm & vi njuter. 

Etiketter: mat recept

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln