Sweden Rock Festival Dag 3

Dag tre. Fredagen den femte Juni. 
Eftersom vi inte hade något direkt band vi ville se på förmiddagen så hängde vi kvar i huset lite. Jag, Jonas & Markus. Drack kaffe, solade på baksidan & garvade åt kvällen innan. Den enda tiden vi hade att passa var lunchen tillsammans med Arla & festivalledningen så vi åkte in lagom tills vi skulle på den. Och lunch blev det. Kändes nästan lite konstigt att sitta i ett stort tält med kristallkronor bakom omårdet & äta en tre rätters. Men det var skönt också. Mötet var helt förutsättningslöst men det bollades en hel del roliga idéer till framtida festivaler. Maten var kalas & service likaså. Vi fick även smita bak & se köket & där alla artisters "riders" blev sammanställda, vilken logistik & planering som ligger bakom ett sånt här evenemang. Imponerande! 

Eftermiddagen gick mest åt att strosa runt, kika på lite olika band & hänga med roliga hårdrockare. Det är tur man kan vara lika dum i huvudet själv så man står ut bland alla knäppa människor, haha. Men det är häftigt det där, så mycket alkohol som ändå florerar på den här festivalen, så många olika människor & inte en tillstymmelse till bråk eller slagsmål! Det är bara glatt. 
Det blev en dubbel-burgare hos "Grillmästarna", extra allt. Dressing, Jalapenos, grönsaker & BBQ-sås. Vilken hit! Jag är inget jättefan av hamburgare men den här var supergod. Dessutom gjorde ståndet i sig alla rätt. De hade en kille som gick runt utanför & snackade med folk, visade upp deras burgare. Och även när man kom fram & skulle beställa möttes man av glada ansikten som bjöd på sig själva! 

Till middag blev det Pulled Pork i Arla-tältet. Där satt vi en bra stund & surrade innan vi gick iväg till Rock Stage för att se Backyard Babies spela. VILKET ÖS! Att stå där & se sina tonårsidoler rocka järnet  var guld. Ska bli skitkul att höra nya plattan som släpps i Augusti. Håll utkik!!
Jag avslutade kvällen med lite Mötley Crüe men 1: har aldrig vart ett stort fan. 2. Det var riktigt jävla kass så jag tog en tidigare buss hem än de andra. 
Men jag gick & lade mig nöjd, precis som alltid efter en hel dag bland rock'n'roll & solsken! 

Nu ska vi packa ihop våra prylar, bege oss mot området & se Ace Frehely innan bilen börjar rulla tillbaka mot flyttkaoset i Stockholm. 

Sweden Rock - we LOVE you!

Etiketter: festival swedenrock

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln