Sweden Rock Festival Dag 2

Dagen vi har väntat på. Fish ska spela hela "Misplaced Childhood". Och det gjorde han. Men innan det så hälsade vi på i Arlas foodtruck och testade deras nya vaniljsås. Bra frukost. Gott :) Och som vanligt flummade vi runt på festivalen och kollade in människor och musik. Älskar den fristad som festivaler skapar. Och av en ren tillfällighet så blev det fish´n´chips innan Fish skulle spela. Också gott. Festivalen levererar fan bra mat. Det gör det extra roligt. 

Fish på scenen=jag och Pia och bölade i publikhavet. Otrolig bra. Topp 3 lätt. Sen fick jag krama Fish efter. Han är som en jättestor bamsebjörn. Glad, nöjd och lätt tagen av spelningen flinade jag mitt bästa 12-års flin. Starstruck jajjamen. 

Vår gode vän Markus Aujalay hängde med på lite rundpingis och jägermeister. Det gick ju bra. Vi lyckades också klämma in en hel del andra bra konserter mellan matcherna. Sen avslutade många timmar senare i Kopparbergstältet där vi fick smaka på lite "whisky for the brave" serverat av Joacim Cans him self. Den var väl god men framförallt så fyllde den sin funktion. Vi hängde kvar till sista bussen hem. Tack alla. Nu kör vi en dag till!!!!

Etiketter: festival swedenrock

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln