Sweden Rock Festival Dag 1 

Första dagen på Sweden Rock Festival avklarad. Efter att vi dumpat grejerna i huset vi ska bo i under festivalen så åkte vi till området för att plocka ut våra band. Smidigt, inga köer & vips så var vi innanför säkerhetsspärrarna & festivalen hade officielt börjat! Öltält, matvagnar, människor & musik. Det tog inte många minuter innan vi tittade på varandra & bara fånflinade. Äntligen. Det blåste kallt men solen tittade fram & vädret blev det sista man tänkte på. 
Eftersom det inte var så många band vi ville se så hängde vi mest inne på VIP-området där man kunde söka lite skydd & värme. Spelade flipper, drack öl, lirade luftgitarr & bara skrattade. Vi lyssnade dock ett par låtar på Lillasyster - som tyvärr inte faller mig i smaken över huvudtaget. Och några låtar på Evergrey innan vi tog festivalbussen hem. Smidig grej det där. Går en gång i timmen mellan festivalen & där vi bor för 80 pix. Perfekt!  

Och maten. Festivalmaten. Man är inte så himla kräsen när man traskar omkring på dammklädda gräsplaner med en plastflaska i handen. Men någonstans mitt i allt det här så blir allt käk bland det godaste man ätit. Kladdigt. Rörigt. Precis som det ska vara! Jag hade ju tjatat om mina langos & Jonas om sin indier. Så självklart betade vi av dem. Och jag då, som inte testat den Indiskavagnen med sitt á la minute-naan bröd innan blev såklart helt såld. Otroligt trevliga, svingott käk & stark sås på riktigt. Jackpott! Lär inte vara sista gången vi äter där de här dagarna. Avsulutade kvällen med varsin belgisk våffla. Så det gick ingen nöd på oss igår & vi behövde inte svälta eller leta ihjäl oss efter ställen vi ville äta på. Tror inte vi kommer ha det problemet någon gång under festivalens gång faktiskt :)

Nu ska vi strax bege oss mot området & idag står bra band som spö i backen.
All that remains, Fish, Toto, Slash & Def Leppard för att nämna några.. 

Internet på området är lite sådär så vi får se om vi kan få upp några bilder på instagram @fortheloveandfood, bara att hålla tummarna!

Fridens Liljor & Rock'n'roll

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln