Paradise City

Som vi skrev igår lämnade vi flyttkaoset i Hagsätra & stack till Gröna Lund. Tillsammans med ca 13.000 andra svartklädda bevittnade vi en helt fantastisk konsert med Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators. Setlisten var bra, salgi blandning mellan eget material & gamla GNR hits. Myles, som även sjunger i bandet "Alter Bridge" var hetare än den varmaste gröt igår. Det var lagom mycket Axl Rose-nerv i de låtar de brände av samtidigt som han rakt genom gjorde sin grej. Slash, ja, han var Slash. Flummade runt, spelade som en idiot, dansade lite, hade världens största livvakt på scenen & sa sisodär 5 ord. Men det var coolt! Grymt band, grym setlist, grymt väder, grym publik & grym arena. Vi ångrade inte en sekund att vi åkte dit. Avslutade kvällen med några glas vin & precis innan vi skulle fara hem så fick jag & Johan springa ner bakom scenen. Adrenalinpåslaget Åke när man fick stå & snacka skit med Slash ett par minuter, satans trevlig. Klart man knäppte en bild också... Haha. Den hittar ni på instagram @fortheloveandfood :)

Imorgon kommer första receptet & filmen från vårt nya hem.
På återseende!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln