En dag i Stockholm

Det var en tidig flight  som tog mig till Stockholm för framtidsmöten idag. Pia stannade hemma för flyttstäd och jobb. Tråkigt att åka ensam men snart är vi här båda två. Och vad gör man i Stockholm när man går och väntar på ett möte. Jo man går runt och kollar på stan och ser om det finns något att äta.
Jag började med att testa EggsInc. En liten restaurang med bara äggrätter. Och det funkar utmärkt. Jag kom precis i bytet mellan frukostmenyn och lunchmenyn. Så den supertrevliga personalen sa att jag kunde äta från båda. Jag testade äggröra med bakade tomater. Gott och enkelt. Och en omelette med sparris och pinjenötter. En god vällagad omelette som serverades med sallad. Måste säga att det var extremt prisvärt och snabb och bra service. Men man måste gilla ägg :)
Sen hamnade jag på Mean Coffee på Vasagatan. Det tog ett tag innan personalen uppmärksammade mig. Dom diskuterade bönor vid kvarnarna så det var väl ok :) och man vet när man får en bra espresso. Och det fick jag där. 
På vägen till mitt möte gick jag förbi Sturegallerian och Stockholms matmarknad. Bra och trevligt initiativ att ha en levande marknad inne i en galleria. Bra utbud med fina råvaror. Ett besök rekommenderas. Och jag kanske dyker upp som gästkock någon gång i framtiden. Vem vet :)
Innan jag satte mig på Arlanda Express så smet jag förbi Luzette. Ett bra och behövligt inslag på Centralen bland all snabbmat. Luzette är ett brasserie med rotisserie och kafé. Skönt ställe med konstiga lampor i taket. Jag testade Wagyubringa med krämigt ägg och pepparot. Gott käk. Man ska absolut testa något från rotisseriet tycker jag. 
En bra dag med en bra promenad med trevliga små ställen. Och ett fantastiskt bra möte med ett väldigt roligt framtidsprojekt. Nu hem till Åre för ett sista städ/packningsryck. Tjohoo!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln