National throat

Idag svarade jag på ett roligt mail. Will Dailey, en singer/songwriter från Boston skrev och vill hänga lite när han är i Stockholm i Augusti. Eller ja han tycker vi ska träffas i alla fall. Anledningen är att jag har honom tatuerad på min vänstra axel. Och det visste jag inte om haha. Det hela började med att jag kollade in ett band som heter Nothing More (sviiiiiinbra) på Instagram. Och dom brukar använda coola konstverk eller målningar i sina inlägg. Det var en sådan bild jag fastnade för gjord av en konstnär som heter Carne Griffiths och som målar med te och brandy. Jag kollade in Carnes hemsida. Grymt coola målningar och där var en som jag gillade lite mer. Den skulle sitta som en smeck på min axel tänkte jag. och så blev det. Jag bokade tid hos Marcus Körling i Skövde på Lets Live Galleries för jag visste att han skulle lösa uppgiften. Några dagar innan tiden var inne så ville Marcus att jag skulle skicka lite bättre högupplösta bilder på målningen. Det var då jag såg att det var ett skivomslag, gjort av Carne Griffiths till en artist som heter Will Dailey. Jag tyckte såklart att det fortfarande var en grym bild och det var därför jag ville ha tatueringen men vafan om den där skivan sög. Då hade det ju inte varit lika glatt. Men Spotify, min räddare i många lägen, spelade vackert upp National Throat, som skivan heter, och det lät fantastiskt bra. Tur det du!!! Hahaha. Så när allt var klart så la jag upp en bild på Instagram och taggade påde Carnes och Will. Carnes kommenterade med "skills", all cred till Marcus, och Will fattade ingenting. Någon snubbe i Sverige hade tatuerat in hans ansikte på axeln och skrev typ att är det här på riktigt. Sedan hörde Wills management av sig och undrade lite varför. Jag berättade det jag just skrivit och dom ville dela med sig av historien. Och för ett litet tag sedan så fick jag mail från Will som undrade om vi kunde träffas och säga tjena när han är i Sverige efter sommaren. Självklart sa jag och erbjöd mig också såklart att dela med mig av lite restaurang tips. Så vi får se var han dyker upp :) Han letar också efter någonstans att spela så är det någon som vet något, hör gärna av er. Oavsett så lyssna på plattan, den är asgrym.
Will Dailey (Grym artist)
National Throat (Grymt album med svinsnyggt omslag)
Carne Griffiths (Grym konstnär)
Marcus Körling (Grymmaste tatueraren)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln