Sommarkänslor.

Ibland kommer vardagsstöket mellan matlagning och bloggar. 

Idag har fokus legat på flyttstäd, en vända till tippen, logisitkplanering för veckan & packandet av prylar till Stockholm. För på söndag händer det. Vi knyter ihop Åre-säcken & tar vårt pick&pack, lämnar byn & flyttar till huvudstaden. Det är dags nu. Restaurangen kommer stå kvar, Åre kommer inte försvinna helt. Men vi startar ett nytt kapitel med allt vad det innebär på en ny plats. Lite som att komma hem för min del, men Jonas har inte bott i Stockholm innan. Inte heller barnen. Men vi ser fram emot det! Massor roliga saker är på gång & ni kommer självklart få  veta allt när det väl är hugget i sten. Sen får vi se. Tar en dag i taget & ska först & främst bli klara här. Men vi drömmer om sommarlov & därav mitt lite "kastatillbaka"kollage från förra sommaren. Ser fram emot lite solsken, strandhäng, Trönningeängar & Linköpingsslätter. Gotland ska också få sig ett besök & i slutet på Juli tar vi några veckors semester på Bali, jag & Jonas. Då blir det turné Bali runt för öns bästa Babi Guling & annat skoj. 


Stay tuned..

Etiketter: sommar vardag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln