SushiSamba 

Det har blivit till en liten tradition att gå på Sushi Samba när vi är i NY. Jag har alltid älskat stället. Skön miljö. Snygg personal. Avslappnat och skönt med grymma   mojjitos. Fantatisk mat där Sydamerika möter Japan. Ceviche, tiraditos och sushi. Bland det bästa jag vet. Och rockshrimps, en klassiker. Friterade räkor uppsvängda med chilimajjo och tryffelvinagrette. Alltid gott, alltid rätt. Vi testade också FOIE GRAS-WAGYU SLIDERS - caramelized onion, pickled mustard seed, rocotto jam, brioche bun (jag skriver det på engelska för allt låter så sjukt mycket godare då :) och det var sjukt gott också) Vi kom in till Manhattan ganska sent efter en härlig resa där vi började med att gå upp två timmar tidigare än bestämt för vi inte kunde sova. Så att efter ha kört bil hela natten från Åre, gjort lite prylar i Stockholm på dagen och flugit 8 timmar så var det perfekt att avrunda med lite sprit och mat. Det kändes att vi varit vakna i 28 timmar typ men väl på plats med menyn i handen så släppte det där. Fan va roligt att vara här igen. Nu ska vi ut och äta lite, eller mycket, ofta och allt vi tror på. Ja mat kommer det att bli. Och lite annat stök haha:) Tydligen ligger det ett grymt frukostställe nära hotellet :)

Ses snart igen puss och kram 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln