ICA Pulled pork

Man får inte underskatta "snabbt och enkelt". Visst, vi båda vuxna här hemma gillar att laga mat. God mat. Nyttig mat. Mindre nyttig mat. Oftast, på grund av Jonas erfarenhet så går det rätt snabbt att slänga ihop de mest - i min värld - komplicerade rätter. Men ibland finns inte orken, tiden, energin eller inspirationen där. Ibland vill man bara slänga in något i micron & så är det klart. Och det som är skönt med Jonas i det läget är just att han har det yrket & det ryktet han har inom branschen, men han är inte "den som är den". Med det sagt så testade vi Icas Pulled Pork häromdagen & blev positivt överraskade. Ungarna gillade det (Tyra åt kycklingvarianten eftersom hon inte äter fläskkött) & vi tyckte också det var helt klart godkänt. Självfallet uppskattar man alltid sin egna hemmagjorda mer men som sagt - snabbt & enkelt, gott. Perfekt. Till det tog vi resterna i kylen & slängde ihop ett stektris med grönsaker till :)

Etiketter: mat ica

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln