Tacksam & Lycklig

Bloggen är fortfarande väldigt ung. Nyckläckt. I startgropen. Den är ett tidsfördriv, ett gemensamt intresse & en rolig sak. Inga hämningar eller regler, inga tydliga riktlinjer eller tankar. Den är vad den är & blir vad den blir. Vi har skoj - huvudsaken. Meningen med livet, har roligt & göra bra saker. Älska, äta gott, lyssna på bra musik, äventyra, utmanas, hjälpa till, hjälpas åt, tillföra, växa, älska lite till & äta ännu godare. Allt det vi vill dela med oss av. 

Och vilken fantastisk respons vi fått. Från vänner, familj & okända. Är så himla glad att folk uppskattar det vi gör & får ut något av det! Det ger oss såklart ännu mer motivation att fortsätta, se vart det leder. Uppdatera mer & oftare. 
Och vi svenskar är överlag väldigt dåliga på att ge andra medmänniskor komplimanger, berömma deras fina sätt att vara eller sakerna de gör. Så det värmer oerhört! 
Så sluta aldrig, oavsett om det är en klapp på axeln, konstruktiv kritik eller förslag på vad bloggen kan innehålla. Recept ni är sugna på eller historier ni vill höra! Skriv, hör av er, vi lyssnar & är intresserade! 

Heja er! Heja oss! :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln