..Linköping, staden vid Stångån..

Efter att ha spenderat det senaste 20 timmarna på Linköpings gator & restauranger har vi landat ute hos mor i Kaga. 
Äntligen lite lantluft.
Men - måste berätta vilket sjukt härlig lördag vi haft.

När vi mötte upp Christian & Rebecka igår startade vi dagen med lite gott att äta & dricka på "Yellow Fellow". När man kliver in genom dörrarna så hamnar man mer eller mindre i Thailand på en gång. Inredning & menyn är insipererad av asiens alla hörn & det är ju precis vad vi tycker om. Var inte svårt alls att slå ihjäl ett par timmar där. Vidare därifrån hamnade vi på "1854" som matmässigt är mer inriktiad på det Italienska köket. Vi tog en chark & ostbricka med några läskande Bloody Marys till & slappade mest i deras sköna soffdel. Sen var väl tanken att vi skulle till våra respektive rum på hotellet för en lite uppfräschning, men fastnade såklart med några gamla vänner från stan i hotellbaren & blev bara en snabb "raggardusch" för oss allihopa innan vi gick till "BK" för att möta upp min syster Kajsa & svåger Olof.
Jag är så otroligt tacksam & lycklig över vilka underbara vänner & vilket fantatsiskt familj jag & Jonas har. Vi avnjöt en trerättersmiddag fylld av vin, bra köttbitar & skratt tills tårarna rann. Precis allt som en perfekt afton i min bok ska innehålla. När vi kände oss klara med sittningen smet vi över till den angränsande restaurangen "Riva". Vi avslutade kalaset med allsång & dans i Pianobaren innan vi alla tyckte att det var dags att tänka på refrängen. Fördelen när man är ute & festar i en lite mindre stad är ju att allt ligger oftast väldigt nära. Hotellet, barerna & matställena. Man kan väldigt enkelt söka efter just det man är sugen på & finna det utan att det ska bli ett allt för stort projekt. 
Jag & min kärlek i livet avslutade vårt första dygn i Linköping med ett varmt bad & varandras sällskap. Sen tog det väl inte mer än 5 sekunder innan vi sov då vi väl kröp ner mellan lakanen. 

Tack lilla staden vid Stångån. Tack Christian, Rebecka, Kajsa & Olof för att ni är helt grymma människor. Det här gör vi om!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln