Dreaming of the big apple

Nu är det bara 17 dagar kvar innan vi lyfter från Arlanda & beger oss mot New York. Jag har varit där en gång tidigare för flera år sedan & gjorde då "allt en turist borde". Jonas däremot har varit där betydligt fler gånger & har verkligen "sitt" NY att komma tillbaka till. Jag ser fram emot att få lära kännas just hans storstad. Mat, människor & platser. 

Vi planerar för fullt hur våra dagar ska se ut, för att kunna vara så effektiva som möjligt. Jag är så himla exalterad! Jonas bror, Anders Dahlbom-Wettergren, fyller 50 år 20:e Maj & det kommer firas på Eleven Madison Park tillsammans med ett skönt gäng. Och i 1-års gåva fick jag biljetter till min favoritmusikal "Phantom Of The Opera" vilket en kväll då kommer gå till. Musikalfantasten i mig dansar samba av glädje! Självklart kommer det filmas & fotograferas - och allt som är roligt kommer vi dela med oss av här. Så ni får vara med på ett hörn fina vänner. 

Nu ska vi återgå till planeringen. Ville bara dela med mig lite! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv