Dahlbom på Torgets säsongsavslutning

Igår gick Dahlbom På Torgets säsongsavslutning av staplen. 30 tappra medarbetare samlades på Ölbaren för en trerätters lunch signerad Jonas Dahlbom. Solsken, godmat, heiniken, rockmusik & ett väldans glatt humör gjorde att vi startade dagen på absolut bästa sätt. Vi är verkligen ett grymt gäng som jobbat den här säsongen! Det är med lite vemod i hjärtat man får acceptera att den nu är över. 

 


Nästa aktivitet blev av det lite mer svettiga & adrenalinstinna slaget. Vi for till paintballbanan i Östersund där tre lag drabbades samman i olika omgångar. På absolut liv eller död såklart. Man hade kunnat förutspå att vi skulle ha ett riktigt kraftigt manfall efter denna sammandrabbning men det blev bara ett. Tyvärr fick Sleven, vår eminenta DJ, lämna oss för en visit på sjukhuset efter att han vridit om sitt egna illa.
Dyngsura & leriga tog vi oss sedan till Vinterbadet där alla fick sig en rejäl uppfräschning inför kvällen & hårdrocksstassen åkte på. Midagen blev sen på Jane Doe, Östersunds rockbar & kvällens klädsel följde samma spår. Och så alla såg ut! Fantatsiskt fula allihopa. Men roligt hade vi! Där stökades på i sann kroganda fram till sena natten då bussen tog oss hem till lilla byn Åre.

Vi vill tacka all personal, våra vänner & kollegor, för säsongen 2014-15. 
Ni är 110 poäng!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln